Hiljainen viikko ollut koirailun kannalta. Nyyh nyyh kukaan ei oo pyytäny mua reenaamaan  

No joo. Itse pyysin Heidiä, ja keskiviikkona pitikin mennä tottis+esineet, mutta Petteri-poika sairastui joten Heidi ei päässykään. Menin sitten Hullareille lohdutusta hakemaan (=säästämään) ja poistuin sieltä 100e köyhempänä. Sentään siitä rahasta 50% kului juhlamekkoon (M&M häät 11.-12.6.). Mielestäni aika halvalla löytyi siis häihin vaate! Kengät vaan vielä, ei mulla oo mitään nättejä sandaaleja siihen... Serkun ylppäreihin pitäis myös keksiä joku kaapu, en kai tuolla häihin tarkoitetulla voi siellä patsastella??

No mutta. Enni on nyt lenkkien sivussa harjoitellut tarkkuusetsintää. Ennin vahvuus on... nooo en tiiä mikä sen vahvuus oikeastaan on, ehkä se, että on joka kerta löytänyt esineen (avain, avaimenperä, tägi) aika vaivatta. Ongelma on se, että säntää ensin liian kauas ruudusta. Mietin, että voisikohan harjoitella niin, että osan ruudusta miinottaisi nameilla... Hokaisi ehkä tallauksen/ruudun sillä tavalla? En tuota tiiä, mietitään.

Tykin vierailu kestää vielä lauantaihin asti. Todella hienosti on mennyt. Koirat on ihan tosi hyvää pataa jo keskenään. Tykkikin on jo ajat sitten luovuttanut Ennin suhteen, eli ei yritä yhtään vikitellä. Heimon kanssa ei leikki kuitenkaan luonnistu, Tykin arvokkaalle luonnolle ei sovi lasten kanssa puuhastelu!