Enni voi suht hyvin. Aika väsynythän tuo on ja ulkona ei halua olla yhtään ylimääräistä. Nisistä löytyi kasvaimia, ne meni nyt patologille jatkotutkimuksiin.

Torvi päässä Ensio on ihan rassukka, makaa vaan. Askartelinkin hienon paitaviritelmän kotioloihin.

Heimon kaa käytiin taas moikkaamassa Sabinaa ja Jerikoa. Reenailtiin ennen leikki/juoksutuokiota. Toivottavasti oli edes jotain hyötyä epämääräisistä vinkkilöistä... :)

Hierottiin Heimosen kaa vähän seuraamista ja kääntymistä ja sivulletuloa (yllättäen). Mikähän juttu tää on, että yrittää poikittaa perusasennossa meikäläisen taakse?? Etenkin seuraamisesta pysähdyksessä. Autoin pysymään suorana käden avulla ja yhden kerran jalallakin, mutta se ei oikein toiminut

Sitten mennään ehkä sunnuntaina Meirän Hallille (ilmaisiin) möllitokoihin, joten liikk. seisominen piti ottaa taas temppuskaalaan. Ihan hyvin meni, paitsi sit kun palasin viereen. Ei millään malttanut pysyä paikallaan seisomassa... Hinkuti hinkuti ja kyllä sitten yksi onnistuminen saatiin siinä lopulta.

Sitten pääsi koirat juoksemaan. Hyvin viihtyvät yhdessä, paitsi lopussa alkoi Jerikolla vähän kuppi läikkymään liikaa. Mutta Heimo on kyllä tosi hyvä leikkikaveri, ei anna hyppiä nenille muttei kuitenkaan mielestäni liian pahasti huomauta.