Tähän hundkaruselliin saatiin perjantaina uusi lainajäsen. Tykki-koira tuli perinteiseen keväthoitoon Minnan ollessa Levillä lomailemassa. Tykillä on myös perinteinen torvi päässä, tällä kertaa kynsi halkesi ja piti irroittaa (viime vuonna lasin siru viilti tassuun haavan). 

Tykkikään ei Heimosta juurikaan perusta, joten sirkusta ei kotona ole. Rauhallinen meininki meillä. Tämä on hyvä juttu, vaikka onhan noita leikkiviä koiria hauska aina katsella kun Maijan Remo on kehissä. Ei sitä kyllä ihan joka ilta jaksaisi, sen verran kova meno.

Kuten arvelinkin, Ennille on tehnyt tosi hyvää pennun taloontulo. Tuntuu, että se on saanut ihan uutta virtaa ja yleensäkin sosiaalisuus parantunut. Nyt kun H & E on jo ihan kamuja, niin ulkona on hirmu hauskat leikit joka päivä. Sisällä ei tosiaan vielä mitään yhteisiä leikkejä leikitä, eikä varmaan tule tapahtumaankaan, uskoisin. Kuitenkin esim. Heimon moikkauspusut on Ennin mielestä täysin jees.

Esimerkiksi Tykin hoitoontulo oli Ennin mielstä ihan OK. Eipä tuo nyt varsinaisesti ilahtunut kun Tykki marssi sisään, muttei edes ärissyt. Vähän vaan näytti nyrpeältä. Tosi äkkiä lopetti kuitenkin nyrpeilyn ja ulkoillessa Tykkikin saa melkein leikkiä Ennin kanssa. Ei ihan mutta melkein :)