Tehty: ei mitään. Huomenna olisi hakutreenit, mutta olen työmatkalla huomisen koko päivän, myös osan torstaista. Enni menee Maijan mukana treeneihin ja pyysin ottamaan perusmotivoivia hakuja, kun viimeksi ollaan oltu kisoissa. Jotain kivaa siis, palkkaa kaikesta ilmaisuista ym.

Tästä puhuin myös Riitan kanssa puhelimessa sunnuntaina, kun se ilmoitteli BH-kokeen läpäisystä. Hyvä Riitta ja ssn Kikka! Niistä kyllä näkee, mitä sinnikäs työnteko tuottaa. Arasta koirasta käyttäytymismallikelpoinen :) Arkuus on tietysti vielä (ja aina tulee olemaan) pohjalla, mutta hiljaa hyvä tulee.

Vakaa aikomus on ottaa tottista loppuviikosta Maijan kanssa. Eihän niihin seuraaviin kisoihin ole kuin vaivaiset 3,5 viikkoa. Iiks! Eli todellakin on taas ottetava niskasta kii ja treenattava. Esineruutukin meni viimeksi todella huonosti. Tehtiin kolme suikaletta, ekasta löyty nopsaan. Tokan esine oli aika edessä, ja Enni sujahti alueen perälle. Etsi vaan alueen reunoja ja perältä. Jouduin lähettämään monta kertaa uudestaan, aikaa kului varmaan reilut 5 min tähän yhteen.

Viimeisellä suikaleella jäi taas epämotivoituneena etsimään etualalla ja vasemmalle alueen ulkopuolelle (jossa oli varmaan jotain mielenkiintoista kun kaikki koirat painoivat sinne). Lopulta päätettiin, että Riitta käy nostamassa esinettä. Löytyihän se.

Eli ei ollu meidän päivä... Mutta hyvät kahvit ja limut juotiin Ennin HK2:n johdosta :)