Heimon kuulumiset on jääneet viime aikoina vähän vähiin. Eli tällä kertaa paneudutaan niihin.

Ainakin se on jo ihan pitkäjalkainen honkkeli. Nyt syödään kolme kertaa päivässä jo, siihen siirryttiin tässä viime viikolla. Painoa en ole mitannut, kokeillut vain kyljistä. Välillä tuntui olevan vähän turhan hoikka, samaa sanoi ell Minna. Eli ruokaa on lisätty (taas). 

Heimo on myös ihan halinalle ja sylivauva. Ja sen suosikkilelu on vessaharja... Sentään sen kahvapää on se mitä se pureskelee :D

Enni ei suostu painimisleikkeihin tai sisällä leikkimiseen, mutta takaa-ajoleikit ulkona on jokapäiväisiä.

Tuhoja ei ole tullut tähän mennessä. Heimo viettää yksinoloajan eteisessä+kylppärissä. Mistään yksinoloangsteista ei ole tullut merkkejä. Nyt on toista viikkoa ollut jo 8h yksinolot. Tai onhan Enni tietysti seurana, vaikkakin portin toisella puolella.

Syömisestä puheenollen, ruoka maistuu todella todella hyvin. Ruokakippo kun ilmestyy eteen, niin se on tyhjä alta aikayksikön. Hienosti odottaa istuen ruokaansa, mutta vielä ei olla niin pitkällä että pysyisi paikallaan kun kippo koskettaa lattiaa.... Lähelläkään sitä :D

Mitähän muuta... Ei muuta kai. Hirmu hienosti kulkee jo hihnassa! Se kyllä taitaa olla Ennin ansiota :) Tässä Siiskosen Antin ottama kuva sankarista.