Kyl taas ärsyttää. Ollaan tehty esineitä superpalkalla, yksitellen kaistaleilla ja koira on toiminu kuin junan vessa, jee. Sitten viime hakujen jälkeen otettiin kunnon ruutu niin plaah. Samat vanhat probleemat vaan jylläs. Heti kahdella ekalla lähetyksellä lähti tiukasti vasemmalle etukulmaan ja alueen ulkopuolelle. Kolmannella sain irtoamaan taakse ja toi esineen. Intoa oli vielä rutkasti. Sen jälkeen laski kuin lehmän häntä. Sain vielä tuotatettua keskellä olleen esineen. Sitten ihan stoppi. Ei irronnut millään. Käytiin sitten yhteistuumin takakulmasta viimeinen. Ärsyttää!! Kiva lähtee kisoihin viikonloppuna kun usko on taas koetuksella.

Otin eilen kuitenkin vielä omin nokkineni ja jee kun oli taas hauskaa ja kaikki tuli takaa hienosti, vaikka joutui muutaman kerran lähettämään uudelleen (kuitenkin IRTOSI joka kerta). Silti on vähän skeptinen olo. "Ei se toimi kuitenkaan..."

Itse haut onnistui kivasti. Oltiin Nokian radalla ja otin parinsadan metrin alueen. Ekan mm:n haki melko isolta kaarelta, oli about kasikympissä. Ei se mittään. Sitten toinen lähetys vastapuolelle, sieltäkin nousi heti Riitta jostain vajaasta viidestäkympistä. Sen jälkeen tulikin useampi tyhjä ja silti pystyi motivaatio ihan kiitettävänä, ehkä antaisin ysin puolen kouluarvosanana. Alkoi tosin taas hakea taakse, se otti pattiin kun SITÄKIN on olevinaan tässä hinkattu viime aikoina erilaisilla harjoituksilla, onnistuneesti. Eipä sitten varmaan ihan niin onnistunutta tulosta kuitenkaan ole tullut.

Että vähän ärsyttää tää homma nyt. Oikeesti. Enkä tiedä mitä tehdä, kun aina vaan samat vaivat vaikka mitä tekisin. Alkaa tuntua siltä että nämä on niitä vikoja, jotka on ja pysyy ja 269 pistettä tulee olemaan meidän maksimi for good...

Että silleen.

P.S. Tein jälkeä perjantaina ja se meni ainakin meikäläisen kriteereihin verraten tosi hyvin! Penni nosti nimittäin kaikki kepukat mitä olin viljellyt matkalle. Hyvä hyvä! Jana ei ollut ihan viivasuora, veti aika paljon jäljelle jo kaukaa. Onko se sitten paha virhe? Minen tiiä! Olen ihan aloittelija tässä lajissa. Viisaat kertokoon.