Nonni, jäljet tehtiin molemmille koirille hupsista vaan. Riitan kanssa treffattiin Sarankulmassa, jossa on mukavat pläntit ruohikkoa.

Mitoista ei nyt hajua. Ennille pidempi, Heimolle lyhyempi. Ei jäänyt varsinaisesti jälkipolville (kehkeh) kerrottavaa tästä. Enni oli suht kiva, vähän meinasi painaa jäljen vasemmalle puolelle (tuulen takia?), mutta pääasiassa hyvin ja suht keskittyneesti työskenteli.

Heimo taas... Nooo, sanoin Riitalle heti autosta ottaessa että voi olla aikamoista sirkusta. Ja olihan se. Heimolla kun "vähän" tuota hössötysluonnetta löytyy. Ei pystynyt yllättäen keskittymään hommaan, eikä tainnut ihan tajuta muutenkaan että mikä tässä on jutun juoni. Alkuun vaan pyöri väkkäränä ja sähläsi kuin viimeistä päivää. Sitten, kun viisasin kädellä joka askeleen, niin kai siitä sitten vähän jäljestyksen tyyppistä tuli. Kai.

Kai sitten voisi miettiä esim sitä, että tekee useamman pätkän aina. Eka menee varmasti sähläykseksi, mutta ehkä sitten voi jopa alkaa laatikko pysymään kasassa, kun on esim. kolme jäljen pätkää samalla treenikerralla?

Ennin nisäpattien tulokset tuli tänä aamuna. Kaikki oli hyvänlaatuisia, eli jatkotoimenpiteitä ei tarvitse tehdä. Hienoa!!