Oman hakuporukan treenit kuivui vähän kasaan tälle viikonlopulle, mutta onneksi pääsin vierailemaan HannaO:n reeneihin. Tosin sekin ryhmä oli vähän keräilyerä, mutta eniveis.

Heimolle neljä mm:stä. Eka haamut etukulmiin, kolmonen vietiin yhteistuumin, neljäs oli ihan höpsö pako. Kolmonen, eli vaikein mm, meni hyvin! Suora pisto, motivaatio kohdallaan. Heimolla on kyllä tosi hyvä into hakuhommiin.

Ennille kolme maalimiestä. Etukulmat haamu+lyhyet ilmaisut, yksi tyhjä ja kolmoselle normi-ilmaisu. Enni oli aivan LOISTAVA! Pistot suoria (no ok, helppojahan ne ekat oli), tyhjä tosi hyvä, ilmaisut erinomaista. Tietysti nyt kun kisakausi on ohi, niin homma pelaa

Katselinkin jo etsintäkokeen sääntöjä sillä silmällä, ensi vuonna voitaisiin vihdoin korkata se laji. Jospa sitä jälkeäkin jaksaisi paremmin treenata kun on vähän monipuolisempi laji!

Sain muuten tosi hienon uuden treeniliivin NPKH:lta. Mikrokuituinen, verkkovuorella -> kevyt ja ilmava. Voi siis laittaa lenkillekin päälle, ja loppuu ne tekosyyt lenkkitottiksesta "kun ei mahdu taskuihin tavarat" ! Voisinpa ihan kuvankin pistää kohtapuoliin.