Tällä viikolla treenitahti on vähän rauhoittunut. Maanantaina oltiin maastossa, mutta tiistaina ja keskiviikkona keskityttiin lähinnä lenkkeilyyn. Aina ei vaan jaksa ja ehdi.

Tiistaina kävin pitkästä aikaa jumpassa GoGolla. Pari viikkoa oli siitä taukoa treenien ja flunssan takia. Ei kyllä meinaa millään ehtiä jumpalle kun on kisakausi päällä eli treenejä melkein joka ilta. Eikä oikein "vapaailtoinakaan" ehdi, kun koirien lenkkeilytys syö niin ison ajan lyhyestä illasta. Ja viikonloppuisin on kisoja ja kissanristiäisiä.

Mietinkin, että pitäisikö jäsenyydestä luopua. Vastentahtoisesti luopuisin, tykkään kovasti käydä noissa jumpissa. Ja on ihan kivaa, että on muutakin harrasteita, kuin koirat koirat koirat. Tulin siihen tulokseen, että pysyn jäsenenä vielä, talvella kuitenkin koirarintamalla hiljenee. Jospa sitten voisi vähän aktivoitua tuossa.......

Torstaina käytiin Sääksjärvellä oman treeniporukan kanssa. Mentiin kuudeksi ja saatiin tosi ripeästi reenit läpi. Pimeys tulee jo klo 20.15...

Heimon vuoro oli reenata. Ensin tuplamuistikuva, ykkösmm toi leikittäen takaisin. Sitten lähetys toiseen puoleen. 10m päässä k-linjalta oli joku haju/raato jota jäi haistelemaan (Helka myöhemmin söi pois kuleksimasta...) Menin hajukohdan ohi metsän puolelle ja lähetin sieltä uudestaan. Sitten menin maalimiehelle ja vietiin yhdessä uuteen piiloon. Takaisin k-linjalle, josta lähetys. Olikin turhan vaikea. Mm oli niin syvällä ja vaikean maaston takana, ettei oikein onnistunut. Siihen sitten ääniapu, johan löytyi. Sitten kolme viimeistä haamuna, leikkien pois.

Pitäis nyt ryhdistäytyä, ja alkaa opettaa tavaroiden tuontia rullantuontia ajatellen. Ei oikein ole vielä hanskassa se homma.... Tai siis lähelläkään hanskaa!