Eilen helatorstaina käytiin Herwoodin Hauvojen möllitokossa, tokoiltiin voittajaluokassa. Oltiin ainoita ko. luokassa, joten voitettiin, keh keh! :) Pisteistä ropisi 232, eli II-tuloksen verran. Mutta mutta... Koska ne oli möllit, niin oiottiin parissa kohtaa vähäsen :) Käynpä kohta kohdalta läpi (miten niin tylsää töissä):
Seuraamisessa edisti alussa, piippasi ja sivuaskelissa haukkui
Liikkeestä istuminen ONNISTUI!! Jee :)
Luoksetulossa seisominen venähti, maahanmeno oli tosi hyvä
Ruutu... Käskin lo:n viedä meidän merkin ruutuun. Kuitenkin lähetyksessä Enni lähti kohti vieressä olevia kapuloita ja estettä :) Toisella yrityksellä meni ruutuun, mutta suoraan vasemman rajan päälle. Lähdin kuitenkin kohti, ja samaan aikaan E bongasi merkin ruudun keskeltä ja korjasi itsensä sinne :) Hassu koira! Otettiin liike loppuun, sivulle tulo oli hyvä. Päätettiin ottaa homma kuitenkin uusiksi, niin ei jää huono suoritus viimeisimmäksi. Toisella kertaa meni paremmin, paitsi nousi istumaan, kun tulin kohti (?) No, viilausta siis vaan.
Noutaminen esteen yli, muuten ok paitsi jäyti kapulaa kiihkoissan
Metallissa ei valittamista (jee)
Tunnari... :) Noh. Lähetin käskyllä "etsi". Lähti sujona palikoille, suoraan hyökkäsi oikealle kapulalle. Päätti kuitenkin, ettei ole tarpeeksi hyvä, maisteli jokaista järjestyksessä ja valitsi rivin viimeisen. Toi minulle pureskellen. :) "Pientä" viilausta vaatii siis... :)
Kaukot ei meinanneet ekalla onnistua, siis kun koitettiin suoraan maasta seisomiseen. Aina vaan istui. Istumisesta ylös onnistui kyllä. Otettiin sitten koiralle helpompi kaava, eli maasta istu-seiso jne. Lisäksi liikkuu sivusuuntaan askelia. Viilausta tarvitaan! Siinäpä se.

Huomenna hakukoe, hui kun jänskättää!