Sunnuntaina käytiin päivällä Koskenpäässä (=syvällä landella) Jasmon mummon synttäreillä vetämässä navat täyteen herkkuja. Voileipäkakkua mmmmmmmm Koirat oli luonnollisesti kotosalla, kun oltiin reissussa klo 11-18, eli ihan täysin inhimillinen aika. Tosi moni sukulainen kuitenkin kysyi, että mihinkäs koirat laitoitte hoitoon jne. Ja sitten ihan ihmeissään, kun sanoin että kotonahan ne, eipä niitä tämän ajan takia tartte hoitoon roudata.

Appiukkokin oli kovasti huolissaan, että onhan jo koirille hoitopaikka Ilosaarirockin ajaksi (joka on joskus heinäkuun puolessa välissä), kun he eivät voikaan ottaa niitä mökille silloin. No ei kyllä vielä ole hoitopaikkaa Että vapaaehtoiset hoitajat ilmottautukoon, niin saadaan appiukolle mielenrauha ;)

Sitten seiskalta hakuhommiin Tulotielle Annen ja Hannan kanssa.

Heimolle viisi maalimiestä. Suorapalkat kaikille ilman haukun yritystäkään. Eka oli näyttäytyminen, jolta mm vietiin yhdessä kolmoselle. Toka oli valmis piilo, piilon edessä kaksi tyhjää piiloa hämäyksenä. Sitten taas vietiin seuraavalle piilolle mm. Heimis veti hienosti nämä, tosi komeat suorat ja vauhdikkaat pistot! Viideskin vietiin yhdessä piiloon, mutta lähetys meni vähän pipariksi. Lähetin minne sattuu huonolla hetkellä.  No, vähän lähti siis harhailemaan, ja yritin huudella pois. Korjasi kuitenkin reitin oikeaksi eikä korvaansa lotkauttanut huuteluille (mm oli siis jo 'lukittuna'). Eli melko jees!

Ennillä oli ihan mahdottomasti virtaa! Meinasi ihan levitä koko homma. Treeni oli etukulmat ukot, kaksi tyhjää, ukko. Ekanakin karkasi heti ekalta mm:ltä, kun oli saanut herkun vedettyä. Ihan älyvapaata juoksentelua siis. Sitten tokalla, jossa oli hämäyspiilot, meinasi mennä hämyihin, mutta hienosti sitten etsi oikean paikan eikä jäänyt tekemään valetta  Oli varmaan ihan koo otassa tuosta, että mitä tämmöiset huijausyritykset oikein on, senkin inhottavat ihmiset! Eka tyhjä oli aivan arsesta. Tuli kuitenkin huutamalla pois. Toka tyhjä oli taas suoraan oppikirjasta. Sitten lähetys toiselle puolelle, piston puolivälissä lähti tallausjälkiä pitkin eli poikittain taaksepäin aluetta. No, taas sai kitarisat ojossa karjua, mutta jopa tuli takaisin. Laitoin poikkaisukohdasta uudestaan, menihän tuo sitten sinne minne piti.

Heimon lonkkakuvaukset on viikon päästä. Vähän jänskättää! Toivottavasti on priimaa.

Lauantaina Heimo uikutti hetken jotain kipua kotona makoillessa. Mikään kohta ei kuitenkaan aristanut, kun veivasin joka paikkasta. Yhtäkkiä alkoi siis vaan itkeskelemään ja maiskuttamaan suuta hassusti Annoin särkylääkkeen ja olen kytännyt silmä kovana sen liikkeitä ja käytöstä. Mitään outoa ei ole näkynyt tai kuulunut enää. Mikähän sitten tuli, en tiedä. Inhottavaa, kun eivät voi kertoa mikä vaivaa!

Tutkiskelin pk-kokeita ja huomasin että Leppävirralla on BH-koe heinäkuun alussa. Tuomarina vielä Reese. Vitsi kun tekisi mieli mennä sinne, olisi niiiin mukava käydä kotihuudeilla pitkästä aikaa! Ei tuu enää käytyä, kun porukat asuu Palokassa. Siis uskoisin, että voidaan Heimon koulutustasoon katsottuna mennä, mutta käytännössä pitää vielä vähän miettiä, että kenenkähän nurkkiin sitä voisi kahden hurtan kanssa majoittua?  Alkaa olemaan lepikän suunnilla vähissä majapaikat :(