Rasti seinään ja silleen! Kävin nimittäin jälkimetsässä, YKSIN!! Huh huh, oon sankari :) Oli kyllä lauantaina puhetta pikaisista maanantain tottisreeneistä, mutta näköjään ei reenattu, vaan joku niksahti päässä ja menin jäljelle.

Virittelin gps-laitteen ja sports trackerin, että saan mitattua matkan ja ajan. Ja että pysyn kartalla. Kepoltahan löytyi siis ulkoinen gps-palikka, olishan tuon saanut viritettyä jo aiempaankin puhelimeen mutta en tajunnut.

Ennin jälki oli 550m ja vanheni tunnin. Lähti takajäljelle janalta, aika harvinainen 'moka' Enniltä, se on yleensä onnistunut arpomaan oikean suunnan. Se EK-kisan hyvä jäljestys oli ehkä jotain unta, koska ihan suht entisellään oli taas. Eli aika ilmavainuista oli, ehkä vähän on parempi kuin aiemmin.

Eka veti aika vauhdilla, varmaan 200m:n asti semmosta kaahotusta. Muistin että keppi oli jo alkumatkasta ja vähän hermoja kiristeli  kun luulin, että oli ajanut sen yli. Eka saavuttiinkin purkille. Siitä lähti oli parempi jäljestysmeininki. No, lopputulos oli, että kaikki purkit ja kepitkin löytyi, eli itse muistin väärin, pitäisi siis luottaa :) Neljä sinne vein ja neljä toin. Aikaa kului jotain 13 min ja olin aika tyytyväinen tähän suoritukseen. Parani huomattavasti, kun pahin höyry oli pois ja maastokin vaikeutui aika paljno. Ehkä semmonen 8+ arvosanaksi.

Heimon jälki oli lyhyehkö, 350m ja puolisen tuntia se sai vanheta. Heimo teki pienen janan, ja hyvin onnistui. Sen jälkeen veti taas kuin pikajuna, mutta mielestäni aika hyvin pysyi jäljellä. Matkalla oli 3 purkkia ja 3 keppiä. Merkkaa kepit kyllä haistamalla, mutta ei nosta ei. No käskystä kyllä nostaa, mutta oma-alotteisesti siis ei. Eipä sille ole jälkitavotteita käytännössä lainkaan, niin ei ahdista. Ajan kanssa ja jos ei, niin sittenpä pysytään vaan haussa.

Ihanaakin ihanampi uusi sähköjohto-jälkiliina, kylläpä oli nautinto kulkea kun ei mennyt hermo siihen! Tämä paransi kyllä elämänlaatua huimasti, ja hurjaan 5 euron hintaan :)