Hirmu kiirettä on pitänyt taas. Remppakin on ihan viime metreillä. Remontista puheenollen, enää olisi ikkunasyvennyksen listoitus (hankala paikka), muutaman kohdan maalauksen korjaus ja siinäpä se oikeastaan olisi. Sitten pitäisi mennä Ikea-ostoksille.

Meillähän ei ole juuri mitään huonekaluja täällä nyt, ne karsittiin muutossa absoluuttiseen minimiin, etteivät ole rempassa niin tiellä ja muutenkin oli täysin keräilyerää kaikki vanhat mööpelit. Esimerkkeinä isän joskus ekaan asuntoonsa ostamat kirjahyllyt ja nojatuoli, sekä meikäläisen ensimmäinen koulupöytä (se oli tosin ajatonta muuramea, sain myytyä kolmellakympillä huuto.netissä jonkun lastenhuoneeseen).

Ostoslistalla olisi ainakin kirjahylly, tv-taso, senkki, mattoja, työpöytä, sohvapöytä, lampunvarjostin. Alkukesästä olin melko innoissani tästä huonekalujen osto-osuudesta, mutta tällä hetkellä en enää yhtään, päinvastoin. Ressaa ja rassaa, kun pitää vielä valkata kaikki ja koota sen päälle. Eijjaksa. Kyllästyttää jo. Haluan maata sohvalla vaan. Niin sohvakin tosin on yksi maanvaiva, pitäisi hakea mummolasta kunnon sohva. Milloinkahan sinnekin jaksaa lähteä. Ei kiinnosta yhtään. Kohta marssin Idikseen ja ostan sieltä jonkun vaan. Kotiinkuljetuksella. Vanha pois uuden tieltä.