Mitteehän tässä ollaan tehty viime aikoina... On kyllä maailman ankeimmat säät ollu, ei oikein innosta mihinkään aktiviteettiin. Ainoastaan pientä tottistreeniä on tullut otettua tuossa lähikentällä. Harmi vaan siitä tulee talvella luistinrata, se olisi aivan mainio koirakenttä. Tokokenttä tosin, on aika pieni. Mutta kyllä se meille passaisi.

Päätin pyhästi puuttua seuraamisen edistämiseen nyt tosissani. Muka olen sitä joka treenikerralla yrittänyt kitkeä, mutta tulokset kertovat toista... Sellainen asia, kuin taakse palkkaaminen on ainakin unohtunut palkkausrepertuaarista kokonaan. Eli sillä ja pakotteella lähdetään nyt liikkeelle. Naksuakin voisi taas viritellä jossain vaiheessa, sillä olen saanut monet ongelmat ratkottua. Sen olemassaolon meinaa myös unohtaa, ja aina käyttäessä yllättyy kuinka tehokas opettamisväline se pikkukoiralle onkaan. Taitaa se vaikuttaa tähän, että ollaan nyt pari vuotta oltu pk-piireissä huomattavasti enemmän, kuin tokohommissa. En muista ikinä nähneeni kenenkään käyttävän ko. kapinetta pk-kentällä. Muita välineitä kylläkin... Ei-niin-mukavia. Mutta kukin tavallaan kai.

Kävinkin NPKH:n kentällä viime viikolla, kun majalla oli kokous ensi vuoden kisoista. Taisin samalla lupautua toimitsijakurssiputkeen. Mihinkähän sitä taas tuli pää pistettyä... Ihan kuin ei olisi jo tarpeeksi aktiviteetteja :P Nooo koirailuunhan tämäkin liittyy. Samaan syssyyn vaan.

Keväällä varsinkin tulee lisää aktiviteettia, kun laumaan tulee lisäjäsen. Brisknessin pennet nimittäin syntyi kaksi viikkoa sitten ja kuin tilauksesta kaksi urosta, joista toisen pitäisi kotiutua meille reilun kuukauden päästä. Hui! Hieman meinaa jänskättää... Mitäs jos ja entäs jos ja kuinkas jos... Kaikenlaisia juttuja pyörii mielessä. Toisaalta olen ihan intona, vähänkö kivaa saada uusi paras ystävä, jota voi pallutella!! <3

Erityishyviä juttu on ainakin se, että sain töistä etätyöoikeuden niin voin olla vähän pidempään kotona kun kaveri kotiutuu. Erityishuono juttu on se, että kennelpoikani Jasmo lähtee koko maaliskuuksi alpeille niin ei ole ketään apuna hundkarusellenissa. Vaikka minunhan tuo projekti on, tottakai hoidan siinä päävastuun... Mutku.

No eiköhän se hyvin mene. Eikö meekkin?!?!?!!