Heimo kävi Ventelällä kuvattavana ja kuvat lähti kennelliittoon B-B ja 0-0. Eli hyvillä mielin sen suhteen tällä hetkellä.

Heimo-rukka oli aika krapulassa rauhoituksesta, piippasi vähän väliä kotimatkalla ja oli muutenkin ihan surkea. Meikä taisi olla aika epäempaattinen, ärsytti nimittäin ssssikana se vinkuminen!

Illasta menin vielä vähän treenailemaan Ennin kanssa. Yksin! Rasti seinään siitä. Olin aika döö, ja kun yksin treenaa, ei varsinaisesti piristy... Joten aika puolivaloilla mentiin.

Tallasin eka n. 300m pitkän jäljen kahdella kulmalla. Sisälti yhden puunylityksen ja kaksi polunylitystä.

Jälki vanheni 40minsaa ja Enni suoriutui siitä erittäin hyvin. Kaksi ekaa keppiä jäi matkalle, mutta se oli kyllä enemmän oma mokani. Nappasin nimittäin kepit juuri ennen tallausta ja pidin niitä vielä hanskakäsissä. Ei siis ollut juuri lainkaan hajustettu. Tai no, selityksen makuako?

Jäljen vanhenemista odotellessa otin kahdesti pudotetun noudon. Esineeksi olen valinnut valko-vihreän patakintaan. Suorituksessa ei ollut muuta vikaa, kuin pienet tapporavistukset alussa ja lopussa :)

Sitten vielä tarkkuusetsintä. Pistin koiran odottelemaan ja tallasin about oikean mittaisen ruudun. Siihen sitten vanhanaikainen abloy-avain vähän lehtien alle piilotettuna. Etsi kuitenkin aika pitkään, vaikka näki kun kumarrun laittamaan eskaa. Aikaa meni arviolta pari minuuttia (tuntuu pitkältä!).  Tuonti on vaikeaa, ei oikein halua pitää suussaan tuollaisia. Pitää ottaa tätä kotioloissa pelkästään, jospa parantuisi.

P.S. Jaa niin loppuun vielä IIIIISOT onnittelut Maijalle ja Remolle 2-luokkaan siirtymisestä agilityssä!! JES JES JES!!!!!!