Nonni, onpahan taas käyty hakuilemassakin piiiiiiiiiitkän tauon jälkeen! Ei tullut tsekattua vanhoista postauksista, että millon sitä viimeksi on oltu mutta veikkaan jotain 3 kuukautta. Mutta pakko sanoa, että eipä ollut kovin kummoista vieläkään, lunta oli nimittäin ihan p*rkeleesti vieläkin... Ei tod jaksettu tallata tai edes vaihdella piilopaikkoja tai kulkureittejä, kun oli niin hanurista kulkea siinä lumimäärässä. Eli aika rupuset reenit tuli...

Heimo oli kyllä ihan suberintona. Sillä ei motivaatio-ongelmia ole, enkä nää tulevankaan... Tein ihan perustreeniin, eli etsinnän vahvistusta. Oli kyllä em. syistä ihan tosi iisiä, kun polut oli valmiina piiloille. Eli käytännössä oli vaan iloista juoksua kivojen kavereiden luokse. Sit vähän haukutettiin lopussa, ei siis piilojen yhteydessä. Tarttis tätä tehdä paljon enemmän, en tiiä miksi olen jättänyt niin vähiin.

Ennillä meinasi kunto loppua lumen paljouden takia. Käytännössähän ei pystynyt juoksemaan ollenkaan, vaan joutui pomppimaan metsäkauriin tavoin hangessa. Alkuun etukulmat, sitten tyhjä (hyvä!), sitten vielä yksi mm. Jota ei meinannut enää jaksaa etsiä! Pomppi puoliväliin pistoa, sitten hyytyi, sen jälkeen harhaili epämääräisesti hetken ennenkuin bongasi maalimiehen. Huvitti enemmän kuin ärsytti :)

Enni rukka, pikkukoiralle liian rankkaa! 

Iltapäivällä mentiin pulkkamäkeen hervannan mäkeen. Koirat sai hyvät liikunnat, kun juoksivat edestakaisin pulkkamäessä :)