Semmonen tuli tuliaisena Joensuun hakuilusta. Nimittäin meni aika pieleen. Ja nyt ottaa päähän ja olo on turhautunut!

Meillä oli esineet ekana ja melko paljon jännitti että mitenkähän männöö, kun se on kuitenkin meidän kompastuskivi jota ollaan nyt hinkattu jonkin verran. Alue oli miellyttävä sammaleinen mäntymaasto, hyvä näkyvyys ja pikkufifinkin oli mukava juoksennella. Enni lähtikin tosi hyvin työskentelemään, eka lähetys oli linjan vasemmasta reunasta. Nosti ekan esineen melko pian takaa, jee! Sitten uusi lähetys vähän edempää, lähti taas mukavasti taakse ja teki iiison kaaren alueen oikeaan reunaan, josta sivurajan keskelta nosti toisen esineen, jipii! Nyt alkoi meikäläistä jännittämään, että käykö perinteiset eli hanskat tiskiin. Olin vastaanottanut ei-ihan-alueen reunasta, joten lähetin ihan kulmasta (jälkeenpäin ajateltuna turhaa). Tekikin lenkin alueen ulkopuolelle *iiks*... Huusin pois ja juostiin yhtä matkaa lähetyslinjan keskipaikkeille. Lähetys, ja koira lähti ihan intona, upposi mukavasti ja kolmas esine!!! Jahuu! Olin niin onnellinen, että piti tosissaan pidätellä hihkumista koiran vielä tuodessa esinettä  :)

Koira siis teki hommia just niinkuin halusin. Intoa piisasi koko ajan, irtosi hyvin suoralinjaisesti taakse. Saatiin täydet 30 pistettä!!

Sitten henkilöetsintä... Hitto. Alue oli melko jyrkkäprofiilista ja täysin keskellä metsää, siis keskilinjakaan ei ollut polku vaan meni puiden seassa muovilla merkittynä.

Koira oli ihan jotenkin out of control plus teki ihan mammuttimaisia hakukaaria. Esim. toisen lähetyksen jälkeen ilmestyi jostain parinsadan metrin päästä, eikä millään meinannut tulla sieltä pois kun huutelin :O Mulla tietysti hermo kiristyi...

No, jotenkin sitten alueen vasen puoli meni ihan paskasti; pistot oli aivan hanurista ja koira ihan yössä koko ajan. Huutelin jossain vaiheessa ja **ttu tietenkin se oli just maalimiehellä ja juuri silloin *tadaa*: meikäläisen huudot menneet tajuntaan ja tuli pois ilmaisematta ukkoa.

No sitten voi sanoa että viimeiset 100 m meni niinkuin ohjeissa kerrotaan. Nosti oikealta mm:n (ilmaisu melko jees, aavistuksen vaisu) ja takanurkasta vasemmalta viimeisen ukon (ilmaisu täysin mallikelpoinen).

Pisteitä tuli huimat 113. Työskentelystä tuli puuttellinen, eipä yllättänyt!!! Noh, minkäs tuolle voit. Harmittaa kyllä, että ei ilmaissut sitä ekaa, mutta enemmän ottaa päähän tuo aivan pska hallinta ja pistot.

Mutta juu. Elämä jatkuu. Nyt tuntuu että ei vaan kiinnosta koko homma nyt yhtään. Meillä on vielä se jälkikoe puolentoista viikon päästä, mutta eilisellä lenkillä koira pissaili todella tiuhaan eli juoksuja odotellessa. Edellisistä on tosin vaan vähän reilu 4kk, mutta mistä näistä tietää... Jos tulee juoksut niin eipä jäljestellä mutta sou not!