Heimo huimanen on nyt BH-tittelin omistava koira!

Koe oli siis Leppävirralla sunnuntaina. Tuomarina Reese Nuutinen. Sää oli jotain +30, ei ainakaan vilu päässyt yllättämään...

Parina oli mies + beussi, oli täysin korrektia touhua heidän suoritus, niin ei  tullut mitään yllättäviä käänteitä siltä suunnalta. Me päästiin eka suorittamaan, kiva.

Seuraamisessa tulil kaksi virhettä. Ekassa hitaassa osuudessa meni Heimon pasmat vähän sekaisin ja se pysähtyi (sain hyvin jatkamaan käskyllä). Sitten tokan seuraamisen lopussa meinasi herpaantua jo ja hyppäsi takataskulle (siellä pidän aina patukkaa). Käännökset oli meikäläisen makuun hieman huonoja, mutta tuomarin mielestä erittäin näyttäviä 

Liikkeestä istumisessa ei ollut virheitä. Liikkeestä maahanmeno meni istumiseksi. Luoksetulo oli nopea ja tiivis. Sivullekin meni hienosti. Sit vielä paikallamakuu, ei mennyt ekalla käskyllä maahan. Toisen käskyn kanssa annoin kunnon vartaloavun. Ei onneksi pompannut sieltä, ja pysyi sitten hyvin ja rauhallisesti koko paikallamakuun.

Siinähän se sitten. Heimo teki kyllä komeesti töitä, valehtelematta oli selvästi päivän paras suoritus. Eikä arvosteluissa ollut valittamista, kun kaikissa kohdissa käytettiin sanoja "näyttävä",  "erittäin halukas", "erittäin nopea" jne jne. Musiikkia korville! :)

Niin no taisihan se Reese mainita jotain levottomuudesta... Ei kai meidän Heimo?!

Kaupunkiosuus ei sit ollutkaan ihan niin hyvä, kuin mitä luulin sen olevan. Heimolla oli kierrokset tapissa, kun otin autosta. Yritti sit vetää jokaisen ihmisen luokse, yritti hypätä autoilijan auton päälle, yritti vetää vastaantulevaa koiraa moikkaamaan... Ja koko ajan hirvee vinkuna. Missä se äksöni on, kysyi Heimo. No mutta Reesen kommentti oli tästä että "onpas Heimolla tylsää"

Oltiin kuitenkin esim perjantaina liikuttu Tampereen ydinkeskustassa klo 17 aikaan, jossa Heimo liikkui kuin kala vedessä. Ehkä Leppävirran torilla ois pitäny olla sitten enemmän väkeä, niin koirakin olisi ollut kuin kotonaan?

Mutta juu. Näin meni. Lepikällä oli tosi hauska pyörähtää, näin varmaan kymmentä tuttua joita tosi harvoin näkee.