Möhlin sitten oikein kunnolla ilmoittautumisia, mistä edellisessä postauksessa jo puhuin. Ekanakin, se tokon ilmottautuminen olikin vielä epäselvä. Joukkueen kokooja nimittäin kyseli koiran tiedot ym. minulta, ja luulin että se riittää. Ja kun olen NPKH:n joukkueessa, niin oletin että maksu hoituu seuran kautta. No ei sitten kuitenkaan, vaan itse ilmoitat ja itse maksat.

Tämä selvisi minulle hassulla tavalla alkuviikosta, kun sovin "sokkotreffit" jälkitreenien tiimoilta ilmottautumisten vastaanottajan, Heidin, kanssa ja hän rupesi kysymään, että onkohan minun laput kenties vielä postissa kun ei ole näkynyt vaikka nimi on joukkueessa?! I was like WTF.


Oletin täysin viattomasti, ettei minun tarvitse tehdä mitään enempää ilmottautumisen eteen, kun neliseuraottelussa homma meni justiinsa niinkun nyt luulin sen menevän. Joukkueen kokoojalle koiran ja ohjaajan tiedot, seura maksaa lähtömaksun. Piece of cake. Jälkiviisaana tietysti totesin, että tämähän on piirinmestaruustoko, jossa yksilösuoritukset on täysin etusijalla ja joukkuekisa vaan epävirallinen yksilötuloksista laskettava tulos.

No mutta ilmeisesti saan kuitenkin viattoman blondiuteni ansioista osallistua, vaikka jälki-ilmottautumiset on ihan nou nou muuten.

Sitten toinen möhläys. Tämä tokomöhläys tuli ilmi maanantai-iltana. Menin nukkumaan aika harmistuneena ja aamulla heräsin melko samoissa fiiliksissä. Eikä sitten yhtään oikein oloja piristänyt, kun tajusin että olin unohtanut Kangasalan 4.10. hakukokeiden ilmottautumisajan, joka olisi ollut maanantai-iltana. Prkl!!! Eipä sitten tartte sinnekään mennä.

No taas oli tuttu tyyppi, jolle ilmottautumiset oli edellisenä iltana pitänyt soitella. Uskaltauduin sitten laittamaan tekstarin, jossa kyselin osallistujatilannetta. Vastaus oli että koe täynnä, kaksi varakoiraa kolmosiin jo. Noh mikäs siinä sitten. Pistin meidät pitämään perää jonoon, eihän sitä tiedä koskaan.

Että näinnikkäästi! Näillä näkymin siis kinkkukisa kutsuu meitä Lohjalla :)

1894989.jpg