Ke NPKH:n kentällä hakulaisten tottisvuoro. Hitto että oli jengiä! Ihan sikana. Tavallaan ihan kivaa, mutta ilta venyy ja venyy ja venyy. Ja kuitenkin itse enimmäkseen vaan istut/seisot ja koirat odottaa autossa. Sitten, kun pääsin lähtemään, niin kello on jo lähemmäs kymmenen ja koirat on vaan treenattu eikä lenkitetty. Eikä siihen aikaan yöstä enää tod jaksa lenkittää. Onneksi Heimokin on jo niin iso poika, että jaksaa yön nukkua kiltisti vaikkei ole nuijanukutettu.

Eilen oli majalla myös Saritan JK2 ja Jyrin HK1 kahvit. Onnea upeista tuloksista!! Tosi hienot 1-tulokset molemmat nykäisi.

Enni pääsi p-makuuseen Remon tehdessä juttujaan. Ärsyttävästi vinkui ihan koko ajan. Voi kele että se ketuttaa.

Sitten seuraata (perusmeno). Istu (hyvä!). Maahan*2 (ihan jees).

Vielä lopuksi pari noutoa, ja hyppynouto pienellä esteellä. Eipä voi muuta sanoa, kuin samaa vanhaa vaivaa. Puree kapulaa. Ja vaikka este oli max 50cm korkea, niin onnistui paluussa kolauttamaan siihenkin takajalalla. Joka kerta. 

Heimon seuraamista yritettiin nostaa ja avustaja kertoi kun oli OK. Aika paljon myös auraa. Sitten kaikkea kivaa, esim tunnarinoutoa ja hyppyä. Heimolla on kyllä ikävä tapa paineistua jos siltä vähän yrittää vaatia/houkutella jotain. Esim tuo tunnari meinasi mennä jo ihan pipariksi, kun yritin saada tuomaan käteen asti. Menee ihan lukkoon ja kipsiin heti. Pitää alkaa punomaan juonia, etten heti pilaa pientä hauvaa...

Tiistaina kävin Maijan & koirien kanssa lenkillä. Heimo löysi mutaojan! Kyllä nauratti silloin, mutta kotona ei enää niin paljoa...