Maanantaina avattiin hallikausi tottiksen osalta. Hakuryhmän kanssa vuokrataan ainakin loka-marraskuuksi vuoroa ja ehkä myös tammi-helmikuuksi. Tila oli ihan jees, aika kapea tosin. Lattia peitetty messumatoilla, joiden saumat ei teipattu joten kompastumismahdollisuus on.

Meillä oli myös oikein maksettu valmentajakin, Nuutisen Jossu.

Otin taas vaan Ennillä, Heimo jäi kotiin :/ Tuossa ajassa ei ehdi molempia ottamaan. Ja kun Jossu käy neljä kertaa niin ajattelin ottaa kaksi ekaa Ennin kanssa, kaksi viimeistä Heimon.

Ennin kanssa keskityttiin hiljaisena pitämiseen. En ehkä ihan allekirjoittanut Jossun ehdottamia pakotteita (koira raiveleista ilmaan kunnes hiljenee). Pari kertaa sen tein ja koira alkoi jo luikahtelemaan karkuun kun vähän kumarruin. Ei oikein sovi vaan omaan tyyliini, vaikkei tuossa nyt mitään kauheata kidutusta tapahdu. Ennihän on kyllä sen verran kovapäinen koira, ettei se ihan pienistä nyppäisystä hetkahda, mutta silti... 

Tila itsessään oli tosi kiihdyttävä, kun hallissa kaksi agilitykenttää täydessä toiminnassa ja siitä johtuen hirveä meteli ja hässäkkä.

Kotona vein Heimon iltapissille ja samalla käytin liivin taskusta löytyneet loput herkkupalat. Seuraamista, ylläri ylläri :D Kivasti pysyi ylhäällä. Pysyi suorempana, kun pidin kättä vähän sivussa, enkä ihan kiinni kyljessä. Heimolla on kyllä loistoasenne, se on nykyään ihan tikkana heti hommissa! Niin ne vaan kasvaa ja muuttuu oikeiksi palveluskoiriksi

Miten näistä jutuista tulee aina näin pitkiä, vaikka yritän vaan parilla rivillä laittaa.......?!?!?!