NauruOtin eilen tottelevaisuusharjoituksia puistossa. Heimonen yllätti positiivisesti ja negatiivisesti. Hyvät ensin... Ekanakin. Menin kentän reunalle ja laitoin siinä Enniä pylvääseen kiinni, niin Heimo hyppi ja rellesti kuin hullu. Käskin istumaan, niin siinä jökötti nätisti niin kauan, kunnes toisin käskin! Olin tosi yllättynyt. Olipa hieno mies Pusu 

Sitten. Joku on opettanut sille salaa eteentulon Yllättynyt Luoksetulossakin osasi tulla eteen! I was like...

Harjoiteltiin myös maahanmenon tekniikkaa. Pelkällä käskyllä heittäytyy lonkalleen. Namin avulla ohjailin siistimpään asentoon. Sekin onnistui kivasti.

Epäonnistumisiin kuului kapulaleikit. En tajua miten olen jo nyt onnistunut saamaan sen kapulavihaajaksi... Voin vannoa, etten ole pakottanut sitä mihinkään epämiellyttävään, ainakaan tietääkseni. Treenasin naksulla pitoa. Tai siis ei pidoksi voi kutsua, naksautin aina kun suostui ottamaan hetkeksikin suuhun. Ei siis pitele sitä vielä omin nokkinensa.

Ensin möhlin heti alkuun niin, että kielsin haukkumasta. Otti siitä jo itseensä aika pahasti. Mutta sain kuitenkin toimimaan vielä.

No, ihan kivasti alkoi jo mennä, vaikka selvästi ei ollut mikään mieluinen juttu. Sitten yhdellä kerralla suostui pitämään jopa sekunnin-pari suussa, niin hihkaisin innoissani oikein kunnolla kehut. Mitäpä Heimo siihen? Pelästyi ihan sikana! Sen jälkeen kierteli kauempana surkean näköisenä... Laitoin kapulan maahan, niin pelkäsi(?) sitä selvästi. Voi voi... Yritin vielä vähän rohkaista vähän edes hipaisemaan, niin ei oikein enää onnannut. Eli meni ihan pyllylleen tämä homma lopulta.

Eipä siinä. Päätin jättää kapulaleikit tauolle. Pitää hankkia pienempi noutoesine, kun tuo 650g on selvästi aika turhan iso ja jännittävä. Jospa pienempi olisi helpompi. Ihmetyttää kyllä, miksi on niin vastenmielinen, kun kotona kyllä kantelee kaikenlaista onnellisena, eikä koko tai materiaali tai mikään muu tekijä tunnu vaikuttavan.

Niin ja ilmeisesti pakotteet tulee olemaan mallia "ei kehua". Vähän on pehmeämpi, kuin mihin olen Ennin kanssa tottunut! Saa ny nähä miten pahasti tulen mokailemaan tulevaisuudessa... Nolostunut

Eipä hättee, kyllä näistä vielä yli päästään Hymy Kiirehän ei ole mihinkään!

Enni otti muutaman luovutuksen ja koko noudon. Yritin pitkittää käteen ottamisen ja palkan väliä, jottei keksi ennakoida sivulletuloa.