Kaikenlaista on tällä viikolla tehty. Tiistaina piti olla jälkihommia + tottista, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen ei ollut mitään treenejä eikä mulla ollut enää autoakaan lopulta Menin sitten lenkille vaan, otin nameja ja naksuttimen mukaan tokotuokiota varten. Ilmoitin nimittäin Ennin Valkeakosken toko-kokeeseen... Vielä ois 1kk aikaa reenata hah hah. Vähän on kaukot ruosteessa.... Ja kaikki muutkin liikkeet toki.

Keskiviikkona Kyötsyssä Sabinan ja Jerikon kanssa. En kyllä tehnyt mitään kovin kummoista, jotain tokohenkistä muistaakseni. Menomatkalla kävin Tamfeltin pellolla tallaamassa molemmille pienet jäljenpätkät. No, Enni jopa ihan hyvin jäljesti, mitä nyt pari keppiä jäi väliin Olin melko yllättynyt tästä, mutta niin vaan kävi. Kulmat meni suht kivasti ja nenä pysyi aika hyvin maassa. Oli vijellyt neljä keppiä ja kolme namipurkkia matkalle. Kaksi keppiä siis vaan nousi, kaikki purkit kyllä löytyi.....

Heimo ei tajunnut mitään taas jäljestä. Siis ei mitään. Ihan kädetys potenssiin miljoona. Positiivista oli se, että reagoi keppeihin ihan kivasti, jopa oma-alotteisesti. Taidan matkia Hannaa keppien ilmaisussa ja alan vaatia siltä noutomaista keppien tuontia. Ehkä Heimolle helpointa näin. Mitä selkeämmät säännöt, sen parempi.

Torstaina hakuset Santamäessä. Alue oli just ja just satasen ja helppoa maastoa. Mutta mikäs siinä, ihan kiva. Heimo otti ekan tyhjän pistonsa! Siihen alle oli eka etukulmat suorilla pistoilla, nämä meni hyvin. Sit kolmas pisto oli se tyhjä, ja hyvin meni sekin. Kävi kyllä just sen kiven takana pyörimässä, missä mm:t oli ollu. Mutta tuli aika kiltisti poiskin, kun huusin. Ehkä hivenen oli hoomoilasena tästä, saas nähdä vaikuttaako jatkoon. Tyhjää vastapäätä oli heiluriukko, Heimohan tykkäsi. Ilmaisut on hyvässä hapessa, kaikilla oli erinomaisia. Kahdelle ekalle menin itsekin, haukku pysyi hyvin. Gut! Ihana Heimo ukkeli!

Ennin maalimiehiä en tiennyt itse, lukumäärän kyllä (2). Eka vasuriin tyhjä, hyvä. Kakkospistolla nosti ukon, otin hallintaan. Kolmospisto tyhjä, vähän vaikeampi oli saada haltuun kuin ekalta tyhjältä. Nelospistosta teki suht laajan, mutta nosti mm:n varmasti. Laitoin kellon käyntiin ennen radalle menoa ja muistin sammuttaa k-linjalle palatessa, silloin oli mennyt 9.5 min. Eli pari-kolme minsaa ainakin noissa ylimääräisissä meni, aika ripeästi mentiin siis.

Siinäpä viikon äksönit! Tänään iltapäivällä lähdetään Häijääseen, missä alkaa Briskness-leiri. Kiva juttu! Huominen menee vähän ohi-sektorille osaltani, kun meillä on EK2-koe Hämeenkyrössä. Jotenkin vähän nyt on fiilikset sen suhteen alhaalla, mutta toivotaan nyt parasta tietysti...