Heimo oli eilen leikkitreffeillä Minnan Kuulan kanssa. Aikamoinen meno ja meiniki oli vauhtikaksikolla!

1242303951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on hetkeksi pysähdytty ihmettelemään luutaa Hymy

Muuten on aika matalalla fiilikset. Heimolla on ollut maha ripulilla jo pari päivää. Viime yönä kävin kahdesti kakkareissulla ja silti aamulla piti siivoilla jätöksiä esim. lankamatolta (joo semmoinen onkin paras koiraperheessä). Koira itse on kyllä ihan elämänsä voimissa ainakin meikäläisen silmin. Toissapäivänä oli päivällä tullut vahinkoja myös, mutta oli selvästi parempi sitten illasta. Eilen annoinkin sitten normi ruuan aamulla ja päivällä, mutta ei olisi ehkä pitänyt...

Ennin jalkahaava on OK, mutta melko mahdoton pitää sen ulottumattomissa. Torven pitäminen on ihan toivotonta, kun se saa suorastaan paniikkikohtauksen siitä ja repii ja tempoo sitä pois. Tassusuojan nyhrää myös heti pois kun silmä välttää (esim. kun olin suihkussa). Joku nirhauma oli tullut haavan alapuolelle, itse haavakohta näyttää kuitenkin parantuvan hyvin. Tänään oli aamulla kuitenkin selvästi kipeä, kolmijalkaisesti hyppeli.

Itse olen sitten flunssassa ja yskässä, jee jee. Töissä kuitenkin ainakin tänään. Muutenkin on nyt tullut vähän vastoinkäymisiä kaikenmaailman jutuissa, ei onneksi mitään vakavaa. Mutta päähän ne silti ottaa, paljon.

Jasmo sentään on saanut sitkeän Sveitsistä tuodun tautinsa aisoihin. Toivottavasti ei saa tätä multa... Mikä lie sikaflunssa onkaan!