Plääh äsken kirjoitin pitkät pätkät ja jotenkin onnistuin möhlimään ja pyyhkimään kaikki tekstit pois... Ärsyttävääääääääääääääääää!

Oltiin siis eilen vierailemassa Peltomaan Kirsin porukassa. Enni oli taitava, tein samantyylisen treenin kuin viikko sitten omalla porukalla. Joku superinto
siltä kyllä kuitenkin puuttui, teki töitä kyllä mutta vähän jotenkin leipääntyneen oloisesti.

Mennään uudestaan kyläilemään tuohon porukkaan jo sunnuntaina, paikaksi valittiin Nokian rata (jee, piiloja). Päätin jo, että otan kaikki mm:t täyspiiloihin.

Olen miettinyt, että miksiköhän kutsuin koiraa pois pistolta tuolla Hämeenkyrön kokeessa. Why!? Mullahan on ollut jo pitkään periaate, etten kutsu koiraa vaan annan tehdä töitä itsenäisesti. Mihin se on unohtunut? Todennäköisesti siihen kusahti kakkonen. Mutta virheistä oppii...

Päästään muuten sittenkin NPKH:n joukkueeseen ne
liseuraotteluun. Se on 6.7., jolloin oli tarkoitus mennä Jasmon kavereiden häihin. Jasmo menee sinne nyt ilman avecia ja minä jään tänne koirailemaan. Molemmat oli kovin tyytyväisiä tähän järjestelyyn. En taida edes olla kovin esittelykelpoinen teknopiireissä, tämmöinen perusjuntti joka fanittaa vaan Egotrippiä ;)

Loppuun Ennistä kesäkuvia!

1655819.jpg
(c) Satu-Maria Hellsten

1656258.jpg
(c) Jasmo Hiltula