Kävin pitkästä aikaa hakuporukan tottisvuorolla majalla. En ole oikein jaksanut käydä siellä viime aikoina, kun jostain syystä on matka tuntunut hirmu pitkältä ja olenkin käyttänyt PKY:n kenttää enimmäkseen. Porukkaa oli ihan kivasti paikalla, ei kuitenkaan liikaa niin pääsin ihmisten aikaan kotiin.

Ensin päästiin paikallamakuuseen Päivin suorituksen ajaksi. Teki aika lyhyen reenin, mutta onneksi ainakin kolme noutoa loppuun. Ekasta noudosta kuului piipitystä, josta kielsin. Kaksi muuta menikin sitten äänettömästi (hyvä!). Pitäisi päästä vielä paikallamakuuseen toisen hyppyjen ajaksi, kun se on Ennin pahin koitos... Maija joutuu kyllä uhrautumaan treenipariksi lähipäivinä!

Koira oli jotenkin ihan tosi kovilla kierroksilla. Aloitti autossakin heti hirveän haukkumisen. Kentällä vaikutti tietysti eniten seuraamiseen, joka oli aika huonoa. Ääntelyä oli onneksi vähänlaisesti, lähinnä alussa kun vein p-makuuseen. Edistystä meinasi sitten olla taas ihan joka kohdassa. Otin paljon käännöksiä niin vähän paremmaksi muuttui onneksi. Mutta ei kyllä minkäänlaisia harhaluuloja etteikö kisatilanteessa olisi taas puoli koiranmittaa edellä.....!!! Huuto

Jätöt meni (thank god) putkeen, eli teki heti oikeat liikkeet. Mietin että ehkä turha märehtiä liikaa sitä viime vkl:n mokailua, kun se oli kuitenkin ihan eri tilanne koko koulutushetki, oli sekä koiralla että ohjaajalla sillä hetkellä melko löysät ranteet!

Istuminen oli aivan TODELLA nopea, hyvähyvä! Maahanmeno & seisominen taas olisivat voineet olla nopeampia. Ei nyt mitään ihan löysiä ne, mutta itse olisin ottanut itseltäni pisteen pois per liike. Ei heittäytynyt maahan sekunnin sadasosassa, ja seisomisessakin taisi tulla askel tai pari käskyn jälkeen... Selviä virheitä siis! Ai ai. En sitten tehnyt uusiksi, kun en halua alkaa horjuttamaan korttitaloa! Sata kertaa mieluummin vähän hidas liike kuin kokonaan väärä liike.

Eli ei ihme ettei olla kovin lähellä sataa pistettä tässä meidän hommassa, kun vaatimustaso on tämä Silmänisku

Sitten nouto ja hypyt. Ekalla tasamaanoudolla olisi voinut ottaa kapulan nopeammin. Otin uusiksi ja paremmin meni, luovutuskin parempi. Hypyllä peruskosketukset mutta hyvä luovutus. Estenoudossa erinomaista paitsi luovutuksessa jäyti paljon.

Eteenmeno ei nyt ollut ihan tykin suusta, mutta ripeä kuitenkin ja suorakin, ja maahan meni heti. Hyvähyvä.

Perhana, olin ajatellut tehdä paljon enemmän tottista kuin mitä nyt näköjään olen tehnyt tässä lähipäivinä! Mutku...

P.S. ainiin tein eskaruudunkin vielä. Olisi voinut olla hivenen motivoituneempi, mutta ei siinä nyt mitään suurta vikaa ollut onneksi.