Tänään tapahtui kolme kertomisen arvoista asiaa.


1. Käytiin katsomassa tulevaa perheenjäsentä, jonka nimeksi tulee Heimo. Vielä ei ole varmaa, kumpi pentueen uroksista meille tulee. Käy miten käy, molemmat pojat olivat aivan i-h-a-n-i-a!! I'm in looooove :)


n536939757_1072339_2558.jpg
kuvan otti Jasmo

2. Reissun jälkeen lähdin lenkille ja paluumatkalla huomasin pienen kissan sujahtelevan auton edessä tuossa lähistöllä. Huomasin, että se juoksi piiloon, ja päätin mennä houkuttelemaan sitä pois. Vaikka tajusin kyllä heti, ettei mitään toivoa saada sitä kiinni kun koirakin oli mukana. No eihän se tullut luokse, katsoi vaan hetken ja painui sitten jonnekin mistä en sitä enää nähnyt. Tuli kyllä hirmu paha mieli pienen kisun puolesta varsinkin, kun on näin kylmä sää :(

3. Äsken Enni pääsi melkein oikeisiin pelastuspuuhiin, kun vein sitä iltapissalle. Unohdin avaimet ja vähän aikaa pihalla värjöteltyäni keksin, että haukutan sitä ikkunan alla jos Jasmo tajuaisi tulla ikkunaan. Sehän tajusi jo neljännellä haukulla tulla :) Asutaan siis neljännessä kerroksessa, eli ei ihan 'kivenheiton' korkeudella.

Että tällainen alku uudellevuodelle. Hyvää vuotta 2009 kaikille!