Maanantai on yleensä jumppapäivä, mutta eilen oli sen verta kipeä olo, että jumpat jäi väliin. Ei kuitenkaan ollut kuumetta, joten päätin käydä tsekkaamassa Pirkkahallin tottiskentän josko olisi vapaana. Ei ollut, mutta siellä olikin pelastuskoirien treenivuoro joten kolme jäsentä omasta hakuryhmästäni oli paikalla. Kehtasin siis tunkea mukaan.

Otin ekaksi Heimon. Heimo harjoitteli koko osaamisrepertuurinsa Silmänisku Sivulle meno on vielä aika hakusessa, eikä seuraamisesta ole selvästikään vielä lamppu syttynyt, kunhan nakin perässä pomppii. Onnellisena siellä kuitenkin humppasi lelun kanssa koko ajan. Eli hauskaa on! Kontakti ei meinaa oikein koko aikaa (nakissa) pysyä, vaan hajut ja muu jännittävä vie huomion välillä mukanaan.

Ennillä otin aika lyhyen setin. Seuraa, hlöryhmä, istu, maahan, luokse, ja kerrankin seisomisesta luokse. Tosin niin, että juoksin pitkälle, käännyin ja palasin n. 15 askelta ja siitä luokse. Sitten vielä hyppy avustaen (esteen taputus ja samaan suuntaan juoksu, ei eteentuloa), meni PUHTAASTI!!! Vitsi kun olin happy happy! Hymy Vinkuikin ihan minimaalisesti, joten olin tosi tyytyväinen päivän treeneihin.

Tänään pääsen raunioradalle treenaamaan, kivaa vaihtelua! Torstaina Nokian radalle, joten silloinkin pääsee kunnon piiloja harjoittelemaan. Eli hyvä viikko tulossa koirailun kannalta :)