Tosi antoisat treenit oli eilen. Oli vähän erilaisempi kokoonpano, kuin tavallisesti. Meitä oli minä, Minna, Anna ja vierailija-Pia. Miia joutui alkuviikosta ketjukolariin, ja liian kipeä vielä. Onneksi ei käynyt pahemmin!! Auto meni lunastukseen ja särkyä kropassa muttei mitään isompaa ONNEKSI!

Otettiin treenit tosi rauhallisesti ja harkitusti. Eka esineruutu ennille, kaksi esinettä joista eka nousi hyvin ja toinen huonosti. Sen jälkeen punottiin vähän eskatreenijuonia. Lyhesti selitettynä: namipalkka pois, esineet merkityksellisemmäksi, joka treeni päättyy narupallon hakuun.

Kuusi maalimiestä ja jokainen palkkasi yllättäen ennen minun paikalletuloa. Ainakin kolmesti niin, että olin jo ihan lähistöllä. Tosi hyvin pelitti, ei niinkun pienintäkään ongelmaa. Pysyi hyvin, haukkui hyvin.

Hyvin meni kyllä, mutta olen vaan sitä mieltä että tuo normi treenitilanne on koiralle niin tuttu ja turvallinen ja kiva, että mikäs siinä ilmaistessa. Kisatilanteessa kun soppaa sekoittaa ohjaajan jännitys, umpipiilot, epätavallinen päivärytmi, epätavalliset maneerit... U know :)

No se siitä. Jatketaan harjoituksia. Loppuun kuva uudesta kodista kun Saana ainakin sellaista toivoi :)

1641701.jpg

No juu, on se tuosta vähän jo edistynyt, tuo on taidettu ottaa heti muuton jälkeen. Muttei paljon, remontin ja sitä kautta säilytystilojen vähyyden takia ei olla päästy purkamaan juuri mitään tavaroita vaatteiden ja keittiötarvikkeiden lisäksi. Haaveissa siintää seinärempan loppuminen ja Ikea-käynti... Sitä odotellessa.