Maanantai-iltana käytiin ottamassa haut Keskisentiellä Hanna O:n, Iikan ja Pirjon kanssa. Meni vähän yövuoroksi, lähdettiin kotiin vasta 22.30 aikoihin...

Alue oli tallattu paljon pidemmäksi, kuin mitä ikinä ollaan tuolla ollessa tallattu (itsehän en ollut tallauksessa mukana vaan tulin 1/2h myöhässä... Viaton) niin oli jotenkin vaikea hahmottaa paljonko siihen mahtuu pistoja. Jotenkin kuvittelin että kun maalimiehet on etu- ja takakulmissa, niin väliin menee kaksi tyhjää, 1 kpl per puoli. No ei nyt ihan niin sitten ollut, vaan tyhjiä tuli jotakuinkin  viisi tai kuusi kokonaisuudessaan kun yksi piti uusia.

Vasemmalle hyvät tyhjät, oikealle taakse hakua. Laitoin uudestaan menemään kun palasi takaa. Siitä ei kuitenkaan oikein tullut mittään, teki vaan ihme koukkauksen vähän matkaa ja palasi keskilinjalla. Taas tulin siihen tulokseen että meille ei tuo uusintapakotus sovi, kun menee aina ihan surkeeksi meno. Pitää vaan lähettää toiselle puolelle tai ainakin edetä jonkin verran, vaikka vaan joitain metrejä ja lähettää uusiksi.

Ilmaisut oli hyviä, hyvähyvä. Eli kaikenkaikkiaan melko jees juttu.

Heimolle otin neljä heiluria. Heimolainen oli aika ihmeissään, ei ihan suorilta mennyt kyllä. Palaili aina takaisinpäin ja sitten taas uudestaan etsimään. Vähän olimuutenkin nenätöntä haahuilua Heimon meno. Tajuaispa nopsaan mikä on homman nimi! Nenä auki ja silleen. Vähän oli kummituksiakin Heimolla, sitä jänskätti kovasti mennä Pirjo II:lle, joten pientä rohkaisua piti antaa.

Päästiin sinne Hämeenkyröön, kääks. Olin ihan innoissani mutta sitten iski paniikki. Tottis kääk, esineet iik!! Ei keretä tekemään mitään argh!